ghveenstra@jeugdhulpfriesland.nl

Wij zijn Dennis en Brigitte Veenstra, beide geboren in 1974 in Drachten en getrouwd in 1998. Wij hebben drie dochters in de leeftijd van 15, 17, en 19. Brigitte heeft een opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening afgerond en naast de ondersteuning en begeleiding van de kinderen is zij verantwoordelijk voor het schrijven van de rapportages.

Dennis is werkzaam als technisch CAD tekenaar / werkvoorbereider bij een bedrijf wat zich richt op prefab onderdelen voor de woningbouw en utiliteitsbouw.Hij richt zich naast de zorg voor de kinderen ook op de praktische zaken in en om het huis.

Wij wonen in een normale woonwijk, waar we naast onze drie kinderen opvang kunnen bieden aan vier extra kinderen. Bij ons kun je genieten van een fijne tuin en je eigen slaapkamer. In onze wijk (op ongeveer 500 meter) is een winkelcentrum met een supermarkt, bakker, apotheek en sporthal etc. Het centrum van Drachten ligt op circa 1 km afstand, waar je middelbaar onderwijs vindt en een groot winkelcentrum met alle voorzieningen.

 

 

 

trefwoorden :gezinshuis Friesland gezinshuis Drachten  Pleeggezin Drachten  gezinshuis in friesland  

 

 

Wie zijn wij